Linnéa Danielsson

Chiapudding
Jag brukar ju starta morgonen med en skål med gröt och sen vid nio brukar jag äta naturell yoghurt med bär. Detta har jag tröttnat på. Dock håller jag kvar vid gröten och försöker variera tillbehören men den naturella yoghurten har jag bytt ut, eller varierar den i alla fall med Chiapudding. Chiapudding är chiafrön som blötläggs under natten. Jag brukar ta mandelmjök men när den var slut tog jag vanlig mjölk och det funkade lika bra. Tillsammans med det blandar jag i en nypa med vaniljpulver. Till det brukar jag ha bär eller frukt och sedan toppa med lite müsli. Fantastiskt gott och rikt på protein! 
 
 
3 msk chiafrön
2 dl mandelmjölk/havremjök/mjölk
En nypa vaniljpulver
 
Blanda och låt stå övernatten. Kan behöva blandas igen på morgonen sedan är det bara att toppa med de frukter och bär som finns hemma. Enkelt och super gott!